Biz, ESİ VENTURE olarak, hem kendi ürettiğimiz hizmetlerde hem de yatırım yaptığımız projelerde teknolojiye odaklandık. Ülkemizin girişimcilik ruhuna güveniyor ve yurt içi teknolojik girişimlere destek sağlamaya devam ediyoruz.

Yazılım şirketi olarak, genç ve dinamik kadrolarımızla TEKNOPARKDAKİ YERLEŞKEMİZLE iştiraklerimiz için iki büyük yazılım projesi yürütüyoruz: Birisi CRM yazılımı, diğeri ise online turizm satış portalı. Bu projelerimizle, teknoloji ve inovasyonun gücünü en verimli şekilde kullanarak, müşterilerimize en iyi çözümleri sunmayı hedefliyoruz.

Girişim sermayesi olarak, finansal piyasalara yepyeni bir vizyon getirme hedefiyle veri analizi, işlem robotları, fon yönetimi stratejileri, araştırma raporları ve eğitim gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunan Zephlex bilgi teknolojilerine yatırım yaptık. Bu yatırımımızla, finansal teknolojilerde de öncü bir rol oynayarak sektörde fark yaratmayı amaçlıyoruz.

ESİ VENTURE olarak, inovasyon ve teknoloji odaklı yaklaşımımızla, hem ülkemiz hem de dünya genelinde başarılı projelere imza atmaya devam edeceğiz.